Dufaystraat 19

1075GS Amsterdam

020-6753701

Bij spoed toets 1

Huisarts Frederique Hartmann stelt zich voor

Aangenaam!

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts voor Patty Grannetia en ik heb velen van u al mogen ontmoeten. Ik ben een holistisch werkende huisarts met affiniteit voor de antroposofie. Dit is aangewakkerd tijdens mijn opleiding bij Thomas Kelling en vorig jaar heb ik basismodule antroposofie met veel plezier afgerond.

Ik vind het erg prettig om de antroposofie als kader te gebruiken tijdens mijn werk als huisarts, ik gebruik het als aanvulling op de reguliere geneeskunde. Verbinding met de persoon tegenover mij en met zijn of haar leven is voor mij essentieel en allesbepalend in de richting die we samen kiezen als arts en patiënt. Positieve gezondheid, het gedachtegoed van Machteld Huber, waar we met alle disciplines in Het Dufayhuis veel aandacht voor hebben, vind ik hierbij een prachtige tool.

Ik kijk er erg naar uit om vanaf 1 mei dit jaar de praktijk van Patty over te nemen en voort te borduren op haar mooie en betrokken werk als huisarts met u.

Naast mijn passie voor het huisartsenvak ben ik ook een gepassioneerde moeder van 3 jonge dochters en heb ik veel ambities op sportief vlak en breng ik graag tijd door in de natuur.

Graag tot ziens in het Dufayhuis!

Translate »

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Skip to content